Megújult formanyomtatványok

2021. június 18.

 

Tisztelt Játékosok, Egyesületek!

Az idei évtől megújult formanyomtatványaink egy része.

Kérjük az Egyesületeket, Játékosokat, hogy a megjelenés időpontjától már csak ezeket a nyomtatványokat használják! (2021. június 18.)

Az alábbi összefoglalóban találják a használatokra vonatkozó információkat. A nyomtatványokon minden adatot kérünk olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel kitölteni szíveskedjenek!

1. Átigazolási lap:

Érvényes (legutolsó bajnoki szezonra kiadott) versenyengedéllyel rendelkező játékos részére. A sportoló és mindkét egyesület általi aláírás és bélyegző lenyomat hiányában nem tudjuk elfogadni! Kérjük az átigazolási időszak határidejét betartani! (június 1-től augusztus 20-ig)

2. Igazoló lap:

Kizárólag olyan játékos részére, aki már korábban volt valamely Sportegyesület tagja, de minimum egy éve nem versenyzett. (versenyengedély sem volt kiváltva részére) A korábbi Sportegyesület hitelesítése hiányában elfogadható. ÚJ sportoló nyilvántartásba vételére nem alkalmazható!

3. Nyilvántartásba vétel igénylőlap:

Kizárólag ÚJ sportoló részére, aki még nem volt egyetlen Sportegyesület tagja sem. 18 éven aluli sportolónál a szülő aláírása kötelező! Melléklete egy darab egy évnél nem régebbi igazolványkép! Újdonság: Amennyiben a sportoló részére versenyengedélyt is szeretnének kiváltani, a lap alján a megfelelő rovatban kérjük jelezni! Ebben az esetben a Versenyengedély kérő lap kitöltése nem szükséges!

4. Versenyengedély kérő lap:

Legfontosabb változás ebben az esetben, hogy a sportoló lakcímét csak abban az esetben kérjük feltüntetni, ha az elmúlt egy évben az adatokban változás következett be! Állampolgárságot nem kell feltüntetni.

5. Sportigazolvány csere összesítő lap:

A sportorvosi engedélyek betelte miatt vagy elvesztett/megsemmisült igazolvány esetében használandó. Az egyesületi tagság kelte és az igazolvány száma feltüntetését minden esetben kérjük kitölteni! Lakcím, email és telefonszám megadása nem szükséges. 6. Sportolói nyilatkozat: Amennyiben a sportoló részére a korábbiakban versenyengedély már kiadásra került és „Sportolói nyilatkozat” még nem került leadásra a Szövetség részére, akkor azt kérjük mielőbb pótolni! Az adatvédelmi törvényi előírásoknak megfelelően, ÚJ versenyző esetén a nyilatkozatot – eredeti példányban, aláírva, 18 éven aluli esetén +szülő által is aláírva, 2 tanú által hitelesítve - minden esetben kérjük leadni!

 

A formanyomtatványok megtalálhatóak a Nyomtatványok menüpont alatt.

 

MATESZ Iroda